关于合作研究

中心数据主要用于中心内部的学术研究支持,可以进行合作研究但不对外直接提供数据使用。如需合作请联系以下邮箱。

光华管理学院师生使用

1. 中心数据向北京大学光华管理学院师生提供开放使用,使用目的仅限于与学院相关的学术研究;

2. 有需求者可前往光华管理学院图教中心(光华1号楼3楼)咨询使用。

关于期刊论文数据验证

1. 中心数据仅能在中心提供的计算机环境下使用,无法自由传播。

2. 中心数据使用者均同中心签署使用协议,禁止任何数据传播。

3. 如因审稿需求,审稿方需接触论文涉及的中心数据的,审稿人可签署中心数据使用协议获得临时的(不超过1个月)远程数据访问权限。

1. 审稿人请通过论文作者发起访问需求。

2. 中心准备访问环境。审稿方的实际数据访问者需同中心签署数据使用协议。

3. 中心准备提供访问环境给论文作者。

PKUCER Data Use Guidance

Collaborative Research

The collected data is primarily intended for internal academic research within the center’s affiliates. While collaborative research is possible, the data will not be directly provided for external use.

Faculty and Student at Guanghua School of Management PKU

The collected data is available to faculty and students at Guanghua School of Management, Peking University. Data usage is restricted to academic research relevant to the school. Those interested can inquire at the Computer Center (3rd floor of Guanghua Building #1), Guanghua School of Management.

Journal Verification

The collected data can only be used within the confidential server environment provided by the center and cannot be publicly disclosed or freely disseminated. Users of the data are required to sign an agreement prohibiting any data dissemination. In cases where peer reviewers and editors need access to the center's data for verification purposes, reviewers may sign a temporary (not exceeding 1 month) remote data access agreement.

Reviewers are requested to initiate access requests through the paper's authors. The center will prepare the access environment (remote server). The actual data access requester from the reviewer team must sign a data usage agreement with the center. The center is prepared to provide access environments to the authors of the paper.